top of page

Paste fainoase cu ton

Vara ador salatele de orice fel, si mai ales in zilele toride, cand afara sunt peste 35 de grade. De aceea m-am gandit sa va inspir de data aceasta cu o salata de paste cu ton.

O solutie ideala pentru zilele cand suntem in lipsa de timp, o mancare rapida care nu necesita prea multe cunostinte in domeniul culinar
Paste cu ton cu aroma de oregano si ulei de masline

Puteti alege orice fel de paste va plac si aveti la indemana, iar daca va place puteti adauga ceapa verde, castraveti murati, ardei copti etc.


Eu prepar destul de des aceasta salata cu ton, in special in zilele toride de vara, dar este excelenta chiar si pentru cina, bineinteles in cantitate mai mica. Singurul lucru care va necesita mai mult timp este fierberea pastelor, in rest se pregateste foarte repede.

Mod de preparare:


Intr-o cratita adaugam apa si o punem la fiert, cand aceasta incepe sa fiarba adaugam sarea si pastele. Fierbem conform instructiunilor specificate pe ambalaj.


Odata fierte pastele, strecuram si racim sub un jet de apa, dupa care le lasam sa se scurga foarte bine de apa.


Conserva de ton o scurgem de ulei/apa, taiem rosiile , adaugam toate ingredientele deasupra pastelor, amestecam si servim.


Reteta video Salata de paste cu ton:



Comments


bottom of page